Angustia Egyesület - Pályázati kiírások

 

 Az Angustia Egyesület, 2013 szeptember 30-án újabb pályázati kiírásokat jelentetett meg 4 intézkedés keretén belül, összesen 957.211 euro értékben.
A pályázati felhívás leírása kifüggesztésre került az egyesület székhelyén,  a térség Polgármesteri Hivatalainál, a Megyei Vidékfejlesztési Ügynökség, illetve a Halászati és Vidékfejlesztési Kifizetési Ügynökség székhelyén. A pályázási lehetőségek teljes leírását az egyesület saját honlapján is megjelentette: www.angustia.ro, ahol az érdeklődők részletesebben tájékozódhatnak.

A pályázáshoz szükséges összes információt az intézkedéseknek megfelelő pályázati útmutatók (románul: Ghidul Solicitantului) tartalmazzák, amelyek megtalálhatók az egyesület előbb említett honlapján, illetve a Kifizetési Ügynökség honlapján: www.apdrp.ro, és amelyeket érdemes áttanulmányozni.
A befektetéseket Almás, Bereck, Csernáton, Esztelnek, Gelence, Kézdiszentkereszt, Lemhény, Ozsdola, Torja, Szentkatolna, Kézdiszentlélek és Zabola felső-háromszéki községekben kell kivitelezni.

A pályázatok munkanapokon 09:00 – 14:00 óra között nyújthatóak be az Angustia Egyesület székhelyén (Esztelnek, 167 szám, Kovászna megye). A benyújtás határideje: 2013 október 30, 14.00 óra.

A pályázással kapcsolatos kérdésekben az egyesület technikai csapata áll minden érdeklődő rendelkezésére munkanapokon 8-14 óra között az egyesület székhelyén,  a 0741050024 - es telefonszámon, a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email-címen


Az alábbi táblázat tartalmazza az aktuális pályázati felhívás egy részletét az érdeklődők számára:

 

Intézkedés megnevezése

Jogosult pályázók

 

A támogatási alap

 

A támogatás maximális értéke/ pályázat

41-112 L – Fiatal gazdák támogatása

  • Azok a 40 év alatti mezőgazdasági termelők, akik első alkalommal hoznak létre saját gazdaságot vagy gazdaságot vesznek át és a gazdálkodási tevékenységének fejlesztése érdekében üzleti tervet készítenek.

További követelmények:
•    az Angustia kistérség területén fejti ki tevékenységét
•    a gazdaság mérete 6 és 40 UDE közötti
•    a gazda szerepel az APIA (Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség) Egyedi Azonosító Nyilvántartásban illetve a mezőgazdasági nyilvántartásban

50.000

25.000

41-121 L – Mezőgazdasági egységek korszerűsítése

  • fizikai személyek; engedélyezett fizikai személyek; egyéni vállalkozások; családi vállalkozások; közkereseti társaságok; betéti társaságo; részvénytársaságok; betéti részvénytársaságok; korlátolt felelősségű társaságok (Kft.-k); magántőkéjű kereskedelmi társaságok; mezőgazdasági társaságok; mezőgazdasági szövetkezeti társaságok; termelői csoportok; mezőgazdasági szövetkezetek

463.378

200.000

41- 312 L Támogatás mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére

  • mikro-vállalkozások

  • fizikai személyek

173.833

173.833

41- 313 L Turisztikai tevékenységek ösztönzése

  • mikro-vállalkozások

  • fizikai személyek

  • községek jogi képviselőik által és a községek közti fejlesztési egyesületek (ADI);

  • civil szervezetek (ONG);

270.000

90.000

 

 

Ossza meg és írjon véleményt is!
FaceBook

config
configTurbó linkmegosztás - TurboBookmark.com